НАСТОЛНИ КОМПЮТРИ И МОНИТОРИ

LENOVO I HP I FUJITSU
SAMSUNG I DELL
750px-Fujitsu-Logo.svg.png
samsung_logo_PNG9.png
HP-Logo-New.png

Dell Монитори

Висока разделителна способност, брилиянтна картина. С голямото си  разнообразие са подходящи за ефективна работа, гейминг, филми и графичен дезайн.

Lenovo V Tower

series

Мощният процесор, високоскоростната памет и иновативната технология за съхранение на данни.  Благодарение на Smart USB Protection и Lenovo Companion работи гладко и ефективно.

Lenovo Legion

T Towers series

Стилна кутия, 

впечатляващи 

светлинни ефекти и мощни компоненти. Въоръжени с най-новите геймърски процесори и видеокарти. Силна производителност.

Lenovo ThinkPad

P series

P серията съчетава преносимостта на ThinkPad с мощността на работна станция. Лаптопите са с ISV-сертифицирани приложения, светкавично бърза видеокарта и процесорна работа.

Lenovo ThinkPad

P series

Лаптопите ThinkPad Серия P съчетават преносимостта на лаптопа с мощта на работната станция. Сертифицирани са по ISV за всички основни приложения. 

HP ZBook Mobile

Workstation

Мобилна работната станция с мощна производителност и разширение в устройство. Създаден от професионалисти , за които компромисът не е опция.

HP ZBook Studio Mobile Workstation

Получете перфектната комбинация от изключително тънък дизайн и професионално качество на производителност в новото HP ZBook Studio.

HP Z Tower series Workstation

Насладете се на сървърна мощност в настолна работна станция с впечатляващо разширение.   и най-новите процесори Intel® Core ™ или Intel® Xeon®.

HP Z Smal form factor series Workstation

Съчетава производителността, характеристиките и надеждността на работна станция на цената на настолен компютър.

HP ProDesk  Microtower PC

Стилно проектираният, надежден и сигурен HP ProDesk е мощен компютър с висока производителност, която може да расте с вашия бизнес.

HP ProDesk Small from factor

 

Компютър с възможност за разширение. Гъвкавост, сигурност и управление, необходими за Вашия разрастващ се бизнес, в шаси, предназначени за модерно работно място.

HP монитори

Брилянтно изображение с висока разделителна способност с LCD мониторите на HP.

Потопи се във филм като на кино, в напрегната игра или в ефективна работа с две приложения.

HP ProDisplay

Монитор с елегантен дисплей, който предоставя основни функции за презентация и разширена свързаност за ежедневната бизнес продуктивност,

на най-достъпната цена.

ESPRIMO

Всички ценни бизнес данни са защитени от най-новия TPM контролер и опцията Erasedisk. За да отговори на специфичните хардуерни нужди, тя може да бъде конфигурирана или персонализирана индивидуално.

FUJITSU монитори

Компактното и надеждно портфолио на Fujitsu Display предлага точния екран за всякакви условия. Дзайни с изключителна ергономичност за удобна работа. Висока производителност, ефективни и щадящи околната среда функции.

 
 
 

UHD монитори

Гледай твоето 4K съдържание в оригиналния му вид, с ново ниво на реалистичен детайл. По-широкото работно пространство позволява да гледаш повече уеб страници, изображения и текст, без да трябва да превърташ или променяш мащаба.

Curved монитори

Потопи се по-дълбоко отколкото, в който и да е друг! Със своето по-голямо зрително поле, повишава възприемането в дълбочина и намалява периферното разсейване.

Gaming монитори

Може да се справя лесно с цялото вълнение на екшън филмите и игрите. Най-бързото движение на екрана е видимо ясно и плавно без никакво замъгляване при движение, трептене или отблясъци. 

Samsumng Flip

Синхронизирай и контролирай съдържанието от личното си устройство до централния екран за ефективно сътрудничество. 

До четирима различни участници в срещата могат да правят бележки.

Samsung Hospitality display

Благодарение на новите възможности за предоставяне на ангажиращо и информативно съдържание, дисплеите за хотелиерската индустрия могат да предоставят запомнящо се изживяване в стаите.

Samsung Outdoor display

Рекламни послания с наситени цветове и отлична видимост. Съдържание с оптимална яркост и рентабилност. 24 / 7 издръжливост на открито.

Flat монитори

Невероятно тънкият – с дебелината на химикалка – 10-милиметров панел, изработен като цял детайл, е повече от два пъти по-тънък от стандартните монитори Хоризонталните фигури по задния панел осигуряват стилен, съвременен външен вид.

ГОВОРИ С ЕКСПЕРТ

 
LIREX-hightech-logo-rgb.jpg