ПРИНТЕРИ И СКЕНЕРИ

HP I BROTHER I XEROX

FUJITSU

HP-Logo-New.png
Brother_Logo.png
xerox.png
750px-Fujitsu-Logo.svg.png

HP LaserJet Pro M102а series

Всичко е лесно и достъпно с HP LaserJet Pro и JetIntelligence тонер касети. Последователни, професионални документи с компактен лазерен принтер, проектиран за висока ефективност.

HP LaserJet Pro M102w series

сичко е лесно с достъпните HP LaserJet Pro заредени с JetIntelligence тонер касети. Създавайте последователни, професионални документи от разстояние с мобилното си устройство, пестите и енергия с компактен лазерен принтер, проектиран за ефективност. 

Multifunction

Printers

Осигурява интелигентна използваемост, която позволява на потребителите да работят по-бързо и по-ефективно, като използват интуитивни контроли, които отговарят на нуждите на бизнеса.

Print only Samsung Printers

Samsung s дава на малките и средни фирми необходимите инструменти, за да се конкурират на по-високо ниво - ефективност на разходите, професионално качество и висока скорост на печат.

Black and White Printers

Изработени от издръжливи материали. Здрав корпус. Бързина, надеждност и добра себестойност за дома и офиса Тази серия дава сигурност, за да се концентрираш върху важното в бизнеса.

Color

Printers

Висококачествени устройства снабдени с най-новите технологии за печат. Предлага функции за спестяване на време и пари, спомагащи за по-голяма ефективност и производителност.

Black and White Multifunctional Laser Printers

Без много усложнения, мултифункционалните монохромни лазерни устройства печатат в черно-бяло. С висок капацитет на входящата хартия и висока скорост на печат.

Color Multifunctional Printers

Разработени да бъдат бързи, надеждни и ефективни, мултифункционалните устройства са отличен избор за вашия дом или офис. Те пестят място и предлагат разнообразна функционалност като печат, сканиране, копиране и факс.

Мастилено-струйни устройства

Предлагаме широка гама от продукти с разнообразни характеристики, готови да отговорят на Вашите изисквания. С иновативна технология на печат, мастилено-струйните устройства предоставят изображения с високо качество и наситеност на цвета.

Цветни лазерни мултифункционални устройства 

Цветните лазерни мултифункционални устройства на Brother са разработени да предоставят ярки и наситени разпечатки за кратък период от време. Високите разделителна способност и скорост на печат са във крак с забързаното ежедневие в офисната среда.

Brother Sceners

Архивирайте, преглеждайте, редактирайте и споделяйте Вашите документи с широката гама документни скенери на Brother. За домашна употреба, малки или големи офиси.

Black and White Printers

Печатайте повече, печатайте по-бързо. Принтерите на Xerox ви гарантират продуктивност, надеждност и стойност за разнообразни и обемни изисквания на печат за малки и големи фирми.

Color Printers

Цветните принтери на Xerox® са готови да работят веднага щом ги извадите от кутията. С фантастично качеството на изображението, лесното свързване и надеждност, на които можете да разчитате, на добра цена.

Black and White Multifunctional Printers

Без значение кое мултифункционално устройство Xerox ще изберете, вие ще получите лесен за употреба интерфейс, надеждно подаване на хартията, усъвършенствана защита и прецизни инструменти за контролиране на разходите. 

Color Multifunctional Printers

Проектирани да се справят с високия обем на работа на вашия екип, мултифункционалните устройства Xerox могат да автоматизират повтарящи се задачи и да персонализират работните процеси.

 
 
 

FUJITSU Image Scanner

 Fujitsu е утвърден лидер на пазара, включващ най-съвременни решения за сканиране в категориите скенери за работни групи, отдели и продуктово ниво.  Осигуряват скорост, качество на изображението и отлична обработка на хартията, както и лесна интеграция и съвместимост с приложенията за обработка на документи.

ГОВОРИ С ЕКСПЕРТ

 
LIREX-hightech-logo-rgb.jpg