ПРИНТЕРИ И СКЕНЕРИ

HP I BROTHER I XEROX

FUJITSU

HP-Logo-New.png
Brother_Logo.png
xerox.png
750px-Fujitsu-Logo.svg.png

Всичко е лесно и достъпно с HP LaserJet Pro и JetIntelligence тонер касети. Последователни, професионални документи с компактен лазерен принтер, проектиран за висока ефективност.

HP LaserJet Pro M102а series

сичко е лесно с достъпните HP LaserJet Pro заредени с JetIntelligence тонер касети. Създавайте последователни, професионални документи от разстояние с мобилното си устройство, пестите и енергия с компактен лазерен принтер, проектиран за ефективност. 

HP LaserJet Pro M102w series

Осигурява интелигентна използваемост, която позволява на потребителите да работят по-бързо и по-ефективно, като използват интуитивни контроли, които отговарят на нуждите на бизнеса.

Multifunction

Printers

Samsung s дава на малките и средни фирми необходимите инструменти, за да се конкурират на по-високо ниво - ефективност на разходите, професионално качество и висока скорост на печат.

Print only Samsung Printers

Изработени от издръжливи материали. Здрав корпус. Бързина, надеждност и добра себестойност за дома и офиса Тази серия дава сигурност, за да се концентрираш върху важното в бизнеса.

Black and White Printers

Висококачествени устройства снабдени с най-новите технологии за печат. Предлага функции за спестяване на време и пари, спомагащи за по-голяма ефективност и производителност.

Color

Printers

Без много усложнения, мултифункционалните монохромни лазерни устройства печатат в черно-бяло. С висок капацитет на входящата хартия и висока скорост на печат.

Black and White Multifunctional Laser Printers

Разработени да бъдат бързи, надеждни и ефективни, мултифункционалните устройства са отличен избор за вашия дом или офис. Те пестят място и предлагат разнообразна функционалност като печат, сканиране, копиране и факс.

Color Multifunctional Printers

Предлагаме широка гама от продукти с разнообразни характеристики, готови да отговорят на Вашите изисквания. С иновативна технология на печат, мастилено-струйните устройства предоставят изображения с високо качество и наситеност на цвета.

Мастилено-струйни устройства

Цветните лазерни мултифункционални устройства на Brother са разработени да предоставят ярки и наситени разпечатки за кратък период от време. Високите разделителна способност и скорост на печат са във крак с забързаното ежедневие в офисната среда.

Цветни лазерни мултифункционални устройства 

Архивирайте, преглеждайте, редактирайте и споделяйте Вашите документи с широката гама документни скенери на Brother. За домашна употреба, малки или големи офиси.

Brother Sceners

Печатайте повече, печатайте по-бързо. Принтерите на Xerox ви гарантират продуктивност, надеждност и стойност за разнообразни и обемни изисквания на печат за малки и големи фирми.

Black and White Printers

Цветните принтери на Xerox® са готови да работят веднага щом ги извадите от кутията. С фантастично качеството на изображението, лесното свързване и надеждност, на които можете да разчитате, на добра цена.

Color Printers

Без значение кое мултифункционално устройство Xerox ще изберете, вие ще получите лесен за употреба интерфейс, надеждно подаване на хартията, усъвършенствана защита и прецизни инструменти за контролиране на разходите. 

Black and White Multifunctional Printers

Проектирани да се справят с високия обем на работа на вашия екип, мултифункционалните устройства Xerox могат да автоматизират повтарящи се задачи и да персонализират работните процеси.

Color Multifunctional Printers

 Fujitsu е утвърден лидер на пазара, включващ най-съвременни решения за сканиране в категориите скенери за работни групи, отдели и продуктово ниво.  Осигуряват скорост, качество на изображението и отлична обработка на хартията, както и лесна интеграция и съвместимост с приложенията за обработка на документи.

FUJITSU Image Scanner

ГОВОРИ С ЕКСПЕРТ

 
 
 
 
Lirex High Tech Logo