top of page

ПРОЕКТОРИ

l730u_w_std_01.jpg
meeting-solutions_hero.jpg

РЕШЕНИЯ ЗА СЪБРАНИЯ НА EPSON

Определяне на стандарта за модерни бизнес среди

epson-logo-0_edited.png

Направени за работа в екип – решения за динамично представяне, които насърчават сътрудничеството

Направете събранията наистина колективно преживяване с тези интуитивни, интерактивни решения за изобразяване в заседателни зали, които комбинират ползите от флипчарт дъски, бели дъски и конвенционални екрани. Те Ви дават възможност да представяте Full HD съдържание на мащабируем екран до 100" и обхващат стратегии за Обединени комуникации и BYOD, за да насърчат истинска работа в екип, както и да подобрят методите на дистанционна работа, за да осигурите свободата и гъвкавостта, необходими във Вашия бизнес.

Съберете заедно хора, места и информация

intro.jpg

Решенията за събрания на Epson дават на всеки силата да създава връзки, да споделя информация и да се включва в събрания бързо и лесно. Начинът, по който си взаимодействаме в работата, се променя, а ние възприемаме нови технологии, за да дадем на всички лесен достъп до събрания или лично, или от отдалечени места по мрежата, и да ги включим в информативни и мотивиращи интерактивни дискусии в реално време. Участниците могат да анотират съдържание благодарение на съвместимостта с управление с пръст и двойна показалка, докато споделянето на съдържание и дори на екран от смартфони, таблети и лаптопи е лесно.

Tворчество и новаторство

Служителите посочват неефективните събрания като единствената най-сериозна причина за загуба на време.
Заседанията с интерактивна бяла дъска водят до:
 
50% по-голямо преобразуване на потенциални продажби в реални

15% по-кратки средни цикли на продажби
 

Tворчество и новаторство

92% от главните директори по ЧР поставят споделянето на знания като техен приоритет за следващите три до пет години.

80% от бизнесите в ЕС заявяват, че новата технология подпомага по-доброто сътрудничество.

62% от бизнесите заявяват, че подобреното сътрудничество между служителите е най-успешната мотивация за Обединени комуникации.

Споделяйте информация

Бизнесите, които дават избор на своите служители за начина им на работа, растат четири пъти по-бързо.

75% от бизнесите в ЕС са съгласни, че новата технология подпомага интерактивната работа.

teaser_display_size_matters_tablet.jpg

Добавяне на сътрудничество и свързаност към местата за събрания

Предефинирайте корпоративните презентации с проектори, които предоставят перфектни изображения на голям екран и улесняват предаването на Вашето съобщение на всяко място за събрание, управителен съвет или зала. За разлика от плоските екрани, нашите проектори предоставят мащабируем размер на изображението и показват всеки детайл в ярки, цветни подробности, независимо къде правите презентацията.

collaborating_meeting_01.jpg
collaborating_meeting_02.jpg
collaborating_meeting_03.jpg
collaborating_meeting_04.jpg

Уверете се, че цялото съдържание може да бъде прочетено ясно

По-големите размери на показване и високата резолюция позволяват на всеки да види какво им се представя, насърчавайки повече участие и сътрудничество.

Добавете функционалност на бялата дъска

Свържете Вашата бяла дъска чрез HDMI и прожектирайте изображението на голям втори екран. Разглеждайте съдържание и анотирайте директно от до 15 лаптопа или таблета чрез уеб браузър и след това запазете, изпратете или разпечатайте. Функционалността Бяла дъска може да се поддържа също и сигурна чрез защитен с парола достъп.

Подобрете комуникацията

Превърнете събранията в оживени дискусии чрез интерактивност с двойна показалка на екрана или управление с пръст16 на целия екран и прожектиране върху почти всяка плоска повърхност, включително плот на маса. Обсъждайте и разработвайте идеи, след това запазвайте и разпечатвайте резултатите или изпращайте по имейл документи директно към контакти в MS Outlook с поддръжка на Олекотен протокол за достъп до директории (LDAP).

collaborating_meeting_06.jpg
collaborating_meeting_05.jpg

Технология с олекотена поддръжка

Сведете Вашите експлоатационни разходи до минимум и се наслаждавайте на спокойствие с доказаната издръжливост и надеждност на Epson, гаранцията CoverPlus365 и по-дългия цикъл на поддръжка на лампата и въздушния филтър.

EB-1470Ui е нашият първи бизнес проектор с лазерен светлинен източник. Лазерната технология предоставя 20 000 часа прожектиране без поддръжка. В сравнение с проекторите, използващи традиционни UHP лампи, разходите за експлоатация и поддръжка са драматично намалени, без време на престой, необходимо за смяна на лампите.

Безжична свързаност за поточно видео и споделяне

С приоритет върху продуктивността, сътрудничеството и интегрирането на устройства, безжичната свързаност позволява споделяне на бяла дъска и друго съдържание и отдалечено анотиране от смартфони, таблети и лаптопи. Споделяйте съдържание без усилия чрез дублиране на екрана.

Интерактивен начален екран

Настройте Ваши преки пътища за избор на източник чрез интерактивния начален екран без нужда от дистанционно управление.

more_collaborative_01.jpg

Размерът на дисплея има значение

Показвайте всяка подробност с изображения до 500", които са ярки, без отблясъци, щадящи очите и ясно видими от всяка точка в помещението. За разлика от дисплеите с плосък панел, тук няма определен размер на екрана. Вместо да приближавате и да губите от съдържанието, можете просто да направите дисплея по-голям. Тези проектори също така са леки, компактни и преносими, което прави инсталирането лесно.

Свържете и презентирайте

Започнете презентацията веднага с проекторите Epson и елиминирайте фрустрацията и закъсненията, причинени от проблеми с разполагането и съвместимостта. Бързо и лесно е да свържете устройства, да споделите съдържание и да включите всеки, както на събранието, така и отдалечено през мрежата с пълна поддръжка на стратегиите Донесете си собствено устройство (Bring Your Own Device - BYOD) и Обединени комуникации (Unified Communications - UC).

more_collaborative_02.jpg
intro.jpg

Интерактивни решения

Решенията за събрания на Epson събират на едно място Вашите хора, места и информация, за да подобрят ефективността и интерактивността на Вашия бизнес. Местата за събрания еволюират, за да обхванат ползите от технологиите с просто, ефективно споделяне на информация и показване от почти всяко устройство и подобрена интерактивност, която превръща събранията в продуктивни разговори.

Истински цветове

Прожектирайте живи, пленителни изображения с резолюция до Full HD дори и в ярко осветени помещения с технологията Epson 3LCD. Оптичната система 3LCD в сърцето на всеки проектор Epson комбинира висока резолюция и високи коефициенти на контраст, което осигурява богати цветове и три пъти по-висока яркост от тази на DLP проекторите с 1 чип2. Накратко, с проекторите Epson можете да създавате стабилни и верни изображения, които завладяват и вдъхновяват публиката, независимо от темата.

more_collaborative_04.jpg
arrow&v

ГОВОРИ С ЕКСПЕРТ

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

Благодаря!

bottom of page