СЪРВЪРИ И СТОРИДЖИ

HP I LENOVO I FUJITSU

HP-Logo-New.png
Lenovo-Logo.jpg
750px-Fujitsu-Logo.svg.png
 

All-flash and Hybrid Storage

Отключете пълния потенциал на данните си с интелигентно съхранение, създадено за вашия хибриден облачен свят Използвайте AI за постигане на автономно управление на ИТ и интелигентни данни. Получете финансова гъвкавост и икономика на потреблението.

Data protection storage

Гъвкавост и мащабируемост. HPE интегрираната флаш памет и вградената защита на данните в облака ви позволява ефективно да използвате  гъвкавостта на облачното архивиране, като същевременно продължите да използвате локалната си инфраструктура.

File and object storage

Разнообразният и развиващ се неструктуриран пейзаж на данни изисква сигурни, съобразени и икономически решения за ефективно адресиране на изискванията за съхранение на NAS, файлове и съхранение на обекти.

Storage management and automation

Автоматизацията на инфраструктурата за данни позволява гъвкавостт, за да поддържате темпото, докато ИТ екосистемите бързо се разширяват и променят. HPE предлага мощни инструменти за автоматизиране, управление на съхранението,DevOps и виртуализация.

Storage solution for enterprise applications

Увеличете производителността,  и ефективността.Проектиран да оптимизира средата на Microsoft, SAP и Oracle, съхранява предлагането на прогнозни анализи, напълно мащабируеми Tier-1 услуги за данни и бърза защита на данните.

Storage for VM and containers

Виртуализирайте повече критични за бизнеса натоварвания и ще получите производителността, наличността и икономиите, с решенията за съхранение на данни на HPE за виртуални машини и контейнери. Получете флаш-базирана инфраструктура за данни, базирана на приложения.

HP Rac Servers

Rack оптимизирани сървъри, които модернизират вашия център за данни чрез осигуряване на производителност, гъвкавост и мащабируемост за основните бизнес-към-бизнес важни приложения.

HP Tower Servers

Tower сървърите са плътно интегрирани с изчислителна мощност, съхранение,

работа в мрежа и софтуер

за управление на облак С опростено внедряване, дистанционно

управление.

HP Blade Servers

Идеален за виртуализация, бази данни, бизнес обработка и други четири процесорни приложения, където прецизното настройване на пространството за данни, цената и производителността е от значение. 

MissionCritical Servers

Анализът в реално време, обработката на онлайн транзакции и приложенията за бази данни. Управлявайте тези високи натоварвания с гъвкавостта на платформата x86 и надеждността на критични за HPE сървъри

Server

Option

Високоефективни,

надеждни и сигурни

опции за сървъри на HPE, които ефективно ускоряват обхвата на приложенията

и данните във вашата хибридна

инфраструктура.

Storage

Networking

Модернизирайте вашата мрежа за съхранение с широк избор от надеждни продукти на HPE StoreFabric, фокусирани върху производителността, автоматизацията на SAN и решенията за устойчивост.

All-flash and Hybrid Storage

Отключете пълния потенциал на данните си с интелигентно съхранение, създадено за вашия хибриден облачен свят Използвайте AI за постигане на автономно управление на ИТ и интелигентни данни. Получете финансова гъвкавост и икономика на потреблението.

Автоматизацията на инфраструктурата за данни позволява гъвкавост, за да поддържате темпото, докато ИТ екосистемите бързо се променят. HPE  инструменти за управление на съхранението, DevOps и виртуализация.

Data protection storage

Гъвкавост и мащабируемост. HPE интегрираната флаш памет и вградената защита на данните в облака ви позволява ефективно да използвате  гъвкавостта на облачното архивиране, като същевременно продължите да използвате локалната си инфраструктура.

Увеличете производителността,  и ефективността. Microsoft, SAP и Oracle, съхранява предлагането на прогнозни анализи, напълно мащабируеми

Tier-1 услуги за данни и бърза защита.

File and object storage

Разнообразният и

развиващ се

неструктуриран пейзаж на данни изисква сигурни, съобразени и икономически решения за ефективно адресиране на изискванията за съхранение на NAS, файлове и съхранение на обекти.

Виртуализирайте критични за бизнеса натоварвания и ще получите производителността, наличността и икономиите,

с решенията за съхранение

на данни на HPE за

виртуални машини и контейнери. 

Starage management and automation

Storage solution for enterprise application

Storage for VM

and containers

Rac Servers

От растящите малки предприятия до натовареността на бизнеса, сървърите на Lenovo предлагат несравнима стойност, гъвкавост и ефективност, за да отговорят на критичните изисквания.

Mission Critical

Получавате най-доброто ниво на надеждност и uptime с изпълнение за работните натоварвания, които управляват вашето предприятие.

Tower Servers

Осигуряват изключителна производителност и гъвкави конфигурации за съхранение в малки размери за малките и средни фирми до големи институции. Доставени в пакет, оптимизиран за офис среда.

High Denisty

Системите с висока плътност на Lenovo осигуряват масивна изчислителна мощ в минимално пространство, за да се справят с натоварването.

Flex System Blades

Flex System е доказан блейд от второ поколение на Lenovo, който ефективно управлява вашите инфраструктурни приложения с до 80% по-голяма плътност от стандартните сървърни внедрявания.

Server Option

Оптимизиране на център за данни на приложения и натоварвания с широк набор от опции, предназначени за Lenovo сървърни платформи.

 

Storage-Area Network

Лесно за използване, достъпно за съхранение в мрежата (SAN) съхранение с разширени възможности за интегриране в съществуващата ви инфраструктура или стартиране на нова.

Direct-Attached Storage

JBOD('just a bunch of disks) и разширяващите устройства осигуряват гъвкаво, икономично съхранение с голям капацитет. Идеален за ограничени в пространства и клиенти, чувствителни към разходите

Tape

Storage

Eдин от най-енергийно ефективни, сигурни и преносими дългосрочни решения за съхранение на данни. Lenovo предлага богат избор от които отговарят на вашите нужди.

FUJITSUServer PRIMERGY

Въз основа на стандартните архитектури в индустрията, сървърите PRIMERGY са най-добрият отговор на това предизвикателство. Помага на организациите да подобрят оперативната ефективност.

PRIMERGY Blade Server

Осигуряват ИТ среда, която води до успех чрез намаляване на разходите, производителност игъвкавост. PRIMERGY Blade сървърите Ви помагат да постигнете това .

PRIMERGY Rack Servers

Опростената работа, подобреното качество и по-бързото разгръщане на продуктите са основните предимства на нашите сървър. PRIMERGY RX и могат да бъдат интегрирани в PRIMECENTER RACK с обща инфраструктура.

PRIMERGY Tower Servers

PRIMERGY TX TOWER SERVERS осигуряват на SMEs и клоновете перфектната комбинация от рекордно високи показатели, изключителна енергийна ефективност, солидна надеждност и защита на инвестициите.

High Denisty

Системите с висока плътност на Lenovo осигуряват масивна изчислителна мощ в минимално пространство, за да се справят с натоварването като технически изчисления (HPC), изкуствен интелект (AI), мрежа, облак и др.

Server PRIMERGY Scale out systems

Те се съсредоточават върху предоставянето на големи центрове за данни с масивна сила на сървър x86, като в същото време предоставят най-добрата икономия за плътността на сървъра, консумацията на енергия. 

Sparc Servers

Сървърът Fujitsu M10, който използва SPARC64 ™ процесор, съчетава  технологии, за да осигури на клиентите най-подходящото решение за развиващата се ИТ инфраструктура.

BS2000 Mainframes

Пълна и автономна ИТ инфраструктура за вашите приложения. Гарантира ефикасно, безрисково функциониране на центъра за всеки ден.

Server PRIMEQUEST systems

 PRIMEQUEST осигурява нива на достъпност, подобни на тези на UNIX системи - но с предимствата на разходите на базираната на x86 архитектура.

Server Virtualization

Сървърът PRIMERGY и FUJITSU Storage на ETERNUS например е оптимизирано за сценарии за виртуализация на сървъри и за инфраструктура на облака.

Server Management

Системният мениджмънт гарантира, че различните системи в една корпоративна мрежа функционират икономично и сигурно, което позволява оптимално използване на системните ресурси.

Infrastructure Management

 

Позволява на клиентите да се насочат към пътя на софтуерно дефинираната инфраструктура. По-бърза ИТ услуга,

чрез автоматизиране.

 

 

ETERNUS

на Fujitsu балансира капацитета за съхранение, производителността и разходите за целия жизнен цикъл на данните - от производството, бизнес анализите и големите данни до архивирането.

All-Flash Arrays

Най-бързите сървъри и мрежови връзки в света не са много полезни, ако системите за съхранение не могат да четат или записват данни с бързи темпове.

Hybrid Storage Systems

Актуалните запаси от данни, критични за бизнеса, формират гръбнака на всяко едно предприятие. Решенията за онлайн съхранение от Fujitsu защитават тези данни от загуба и ги съхраняват по най-рентабилен начин.

Tape Storage Systems

Осигуряват надеждно и високо автоматизирано архивиране на базата на доказана лентова технология, съчетана с водещ софтуер за архивиране на пазара.

ETERNUS CS Data Protection Appliances

ETERNUS CS дава възможност за консолидиране на устройства за съхранение за защита на данните, като по този начин се опростява администрирането на вашата компания, спестявате енергия и намалявате общите разходи за съхранение.

Storage

software

Fujitsu предлага цялостно портфолио от софтуерни продукти за съхранение, оптимално интегрирани и тествани с нашето портфолио от устройства и решения, за ефективно използване на базата ви за съхранение

ГОВОРИ С ЕКСПЕРТ

 
LIREX-hightech-logo-rgb.jpg